Terapie Laser

O tehnologie de ultima ora cu multiple aplicatii in domeniul stomatologic, terapia laser e unul din punctele forte ale clinicii noastre.In prezent suntem dotati cu un dispozitiv de ultima generatie BIOLASE EPIC X, laser dentar cu ajutorul caruia putem efectua urmatoarele operatiuni:

Albirea dintilor cu laser
Cu totii vrem sa avem dinti frumosi, iar o buna parte din farmecul unui zambet consta in albul si stralucirea conferita de dintii cu adevarat bine ingrijiti. In acest sens, folosirea laserului dentar BIOLASE EPIC X poate duce la o albire cu pana la 10 nuante mai intensa fata de cea promisa de metodele conventionale. In plus, o sedinta dureaza doar 20 de minute, de 3 ori mai putin decat albirea clasica, fiind totodata extrem de confortabila pentru pacient si avand rezultate de durata.

Chirurgia tesuturilor moi
Pe langa albirea dentara, cu aparatul BIOLASE EPIC X se pot efectua si operatii chirurgicale minim-invazive cu precizie si eficacitate net superioare. Asta permite medicului sa efectueze mai multe operatiuni intr-un timp scurt, ceea ce se traduce intr-o sedinta rapida si confortabila pentru pacient.

Tratamentul herpesului si al aftelor
In afara afectiunilor dentare, gura umana este susceptibila si unui numar mare de leziuni aftoase (afte) sau herpetice (herpes). Prin tratarea lor cu laserul BIOLASE EPIC X se produce eliminarea mancarimilor, durerilor si a oricarui alte simptome neplacute. De asemenea, timpul de vindecare este substantial minimizat prin stimularea functiilor biologice ale celulelor proprii organismului.

Tratamentul bolii parodontale
Boala parodontala este o leziune ireversibila care din pacate afecteaza multi oameni inconstienti de severitatea ei. Din fericire, noile tehnici de tratament parodontoza cu laser sunt mult mai eficace si mai confortabile decat folosirea bisturiului, inlesnind curatarea pungilor parodontale si sterilizarea intr-un mod rapid si eficace.

Terapia durerii
Reducerea durerii cauzata de probleme la nivelul oro-maxilo-facial este inca una din folosintele terapiei cu laser dentar. Cu ajutorul dispozitivului BIOLASE EPIC X, putem actiona direct asupra terminatiilor nervoase din tubulii dentari, asigurand anestezie automata si readucerea pacientului la o stare de liniste si confort.