Dr. Ovidiu Cheregi

Medic dentist

Implantologie orala si Terapie laser

Ovidiu face parte din generatia de tineri care a ales sa-si faca studiile de perfectionare la centre de prestigiu din afara tarii, ca apoi sa se intoarca in Romania pentru a practica cele invatate. Insusi numele clinicii vine dintr-o combinatie a prenumelui si numelui de familie care-i apartin, in vreme ce folosirea denominatiei de „Klinik” a venit ca un tribut adus pregatirii nemtesti de care a beneficiat.

Avand deja experienta profesionala, in 2011 a pornit Cheo Klinik, construind in doar cativa ani o practica de renume pe plan local. Din 2016 incepand, Cheo Klinik s-a mutat intr-un sediu nou si ultramodern, iar Ovidiu a putut sa-si deschida practica catre o varietate mai mare de clienti. Ca dovada de apreciere, multi dintre pacientii sai l-au urmat in noua clinica, chiar daca aceasta se afla acum in total alta parte a orasului.

Specializarea sa primara este cea de implantologie orala, domeniu in care este printre cei mai apreciati profesionisti din tara, avand cursuri si atestari atat la nivel local cat si international. Tineretea si prospetimea lui Ovidiu se traduc intr-o permanenta cautare a tot ceea ce este inovativ in tehnica dentara, motiv pentru care Cheo Klinik beneficiaza de cele mai noi tehnologii si aparate de pe piata.